Naţionala de bob, o zi de cantonament în Paradis Land, la Neptun

0
971

Lotul naţional de bob, skeleton şi sanie – tineret al României, care efectuează, în această perioadă, un stagiu de zece zile de pregătire la malul Mării Negre, a ajuns, ieri, la Paradis Land, parcul de aventură din staţiunea Neptun. 

bobcantonamentparcaventuraneptun

Acţiunea face parte dintre iniţiativele antrenorilor acestor echipe care au dorit să le ofere tinerilor o modalitate unică de relaxare prin mişcare. Renumitul parc de aventură le-a pus atât fetelor, cât şi băieţilor concentrarea, echilibrul şi forţa la test, aceştia parcurgând în timpul petrecut acolo câteva dintre traseele de dificultate sporită.

„Încercăm să le oferim sportivilor, în aceste câteva ore petrecute aici, câteva momente deosebite pe litoral. Este o activitate foarte interesantă”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, prof. Paul Neagu, antrenorul echipei feminine de bob.

Planuri şi speranţe pentru viitor

După performanţele extraordinare de la Cupa Mondială şi Cupa Europei, echipa formată din Maria Constantin şi Andreea Grecu are obiective foarte clare: medalii la Campionatul Mondial de tineret de la Winterberg, tehnicianul constănţean menţionând că echipele României au şi avantajul de a fi familiarizate cu pistele pe care se vor organiza competiţiile din sezonul rece.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rezultatele obţinute de sportivii români în ultima perioadă creează premisele pentru o perspectivă optimistă, medaliile câştigate la competiţii, dar şi potenţialul pe care ţara noastră îl are pentru dezvoltarea acestui domeniu competiţional fiind de bun augur pentru viitorul sporturilor de iarnă.

Cum poţi deveni membru al echipei de bob

Mai mult, în cugetliber.ro, Miercuri, 24.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply