Site icon Mangalia News

PROIECTE PENTRU MANGALIA: PROPUNERI CONCRETE PRIMITE DE LA CITITORI

În urma articolului nostru publicat ieri – PROIECTE PENTRU MANGALIA. În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța -, iată primele ecouri materializate în propuneri concrete, pe care le-am primit azi de la un cititor al cotidianului online Mangalia News, căruia îi mulțumim pentru spiritul civic manifestat:

UPDATE: Aș propune și eu ceva. Nu e un proiect, ci doar o metodă să nu aruncăm cu banii pe fereastră. Să se furnizeze căldură doar când este necesar. Acum, când scriu acest comentariu, afară sunt 20 de grade la umbră și se furnizează căldură. E normal? Comentariu by lucian visa — 27 octombrie 2018.


S.I: Nu sunt din Mangalia sunt din București, dar aș avea o propunere care ar putea deveni un proiect pentru orașul Mangalia. Mă refer la amplasarea unor diguri intermediare între cele existente din zona Mangalia, Saturn, care ar putea încetini formarea valurilor și eroziunea plajelor. Cred că astfel s-ar micșora și numărul de cazuri de înec pe timp de valuri.

MN: Vă mulțumim pentru propunerea concretă. Dacă ați putea detalia ideea, poate se va găsi cineva să o preia și să o transforme intr-un proiect fezabil… Scrieți-ne pe adresa redacției: mangalianews@gmail.com


Mangalia News, 27.10.2018. (sursa: D.P).


Exit mobile version