Site icon Mangalia News

Ponturi de la profesioniști:
Dă startul sezonului, cu cele mai bune pariuri plasate!

Ponturi de la profesionisti: Dă startul sezonului, cu cele mai bune pariuri plasate!

Te consideri un adevarat parior? Pariezi zilnic macar un bilet pe meciurile preferate? Sansa de a castiga la pariuri, mai ales atunci cand nu te astepti, este ceva irealizabil pentru multe persoane. Chiar si asa, un parior bun va fi mereu la curent cu o serie de trucuri si pont-uri care sa il ajute sa obtina profit, iar sansele de castig sa ii creasca cat mai mult. Multi pariori incearca de la inceput sa identifice sansele lor de castig si alternativele de pariere, care sa le aduca un venit cat mai mare.

Indiferent de sportul ales sau de pariul plasat, se poate spune ca totul tine de noroc, insa pariorii profesionisti iti ofera cateva pont-uri si sfaturi despre cum ai putea sa pariezi pentru a fi cat mai aproape de reusita. Iar odata cu apropierea sezonului rece si sarbatorilor de iarna, casele de pariuri etaleaza o serie de premii si beneficii care te vor ajuta sa iti cresti cat mai mult sansele de castig.

Iata ce te sfatuiesc pariorii profesionisti, pentru a plasa pariuri cat mai bune sezonul acesta:

Alege cota potrivita, nu cea mai mare

Pentru fiecare meci in parte, cotele pot sa difere intre 1 si 100. Este important sa tii cont de ele, pentru a risca sa pierzi multi bani de la inceput. Cota 1 este cea mai slaba, cea pe care o primesti atunci cand, de exemplu, meciul nu se mai joaca deloc, iar cota 100 o poti primi atunci cand echipa pentru care ai pariat joaca foarte bine iar rezultatele sunt neasteptate. Astfel, tine cont de aceste pronosticuri alegand o cota medie, fara sa cazi la extreme.

Daca observi ca nu ai sanse de castig, evita sa pariezi

Atunci cand pariezi online, ai posibilitatea sa analizezi mult mai bine pariul pe care urmeaza sa il plasezi. Daca vei observa ca, dupa calculele tale, sansele de castig sunt foarte mici, atunci ar fi indicat sa nu pariezi in ziua respectiva si sa ai rabdare pana in momentul in care sansele se vor arata in crestere. Mai ales daca ai pierdut in mai multe zile la rand, nu incerca din nou, in aceeasi maniera. Iti vei limita castigurile si, mai mult de atat, atmosfera nu va fi una calma iar atitudinea ta pozitiva se va pierde. Nu uita ca, daca esti client nou al unei case de pariuri online, poti beneficia de un bonus online fara depunere, la cele mai multe dintre agentii.

Informarea este foarte importanta!

Cu siguranta, cand vine vorba de pariuri, cea mai importanta este informarea si timpul pe care il acorzi acestui aspect. Nu te avanta sa plasezi un pariu pe o echipa despre care nu stii mai nimic, deoarece in felul acesta ai sanse foarte mari sa pierzi. Cu toate ca este vorba despre sanse si noroc, de cele mai multe ori, informarea te poate ajuta sa ajungi la rezultatul potrivit sau sa eviti o pierdere. Verifica foarte bine cotele, cauta cat mai multe informatii despre echipa respectiva si incearca sa afli cat mai multe despre jucatori.

Nu in ultimul rand, incearca sa pariezi cat mai mult online, deoarece acolo iti sunt prezentate toate cotele, iar pariurile online sunt mult mai avantajoase pentru pariori. Aici ai posibilitatea de a urmari live toate meciurile si, astfel, ai sanse mai mari de a plasa un pariu corect. (P).


Exit mobile version