MOROMEȚII 2 – Tudor Giurgiu: Oameni buni, ceea ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului, eu n-am mai vazut in viata mea!

    0
    1287

    Tudor Giurgiu: ”Oameni buni, ceea ce s-a intamplat aseara la Sala Palatului, eu n-am mai vazut in viata mea!

    4000 de oameni bucurati, emotionati, miscati. De un film romanesc. Am facut o premiera de gala Morometii 2, special pentru public, pentru fanii primului film, pentru cei multi curiosi de cum se continua povestea Morometilor si sper ca nu i-am dezamagit.

    Am vazut actori din toate generatiile facind baie de multime. Am vazut cum actorii si regizorul au stat peste 45 de minute la semnat autografe. Am auzit publicul din Sala Palatului aplaudindu-l pe Malaele mai ceva decit pe Ceausescu, pe vremuri. Am vazut oameni care au plans, atunci cind Maria Dragomiroiu a cintat live pe scena bocetul din finalul filmului.

    Sunt in continuare uimit si uluit de acest val incredibil de iubire. Sa nu mai zicem ca n-avem public, ca e needucat si nu intelege filmele noastre, ca nu sunt cinematografe. Publicul exista si de-abia asteapta sa fie provocat si scos din inertie. Mai raminem sa facem si filmele pe care acest public le merita.

    Fotografii – Alex Damian si Cristian Nema”.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Mulțumim, Tudor Giurgiu! De-abia așteptăm să vedem filmul Moromeții 2 și la Mangalia!


    Mangalia News, 07.11.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    Litoral Press România



    Leave a Reply