Site icon Mangalia News

IDEIAM – o nouă provocare pentru Colegiul Economic Mangalia

IDEIAM – o nouă provocare pentru Colegiul Economic Mangalia.

          Începând de luni, 19 noiembrie 2018, la Colegiul Economic Mangalia se derulează activitățile din cadrul Proiectului privind învățământul secundar (ROSE) din schema de granturi pentru licee, având ca titlu Inițiativa de dezvoltare educativă prin instruire, acțiune și motivare.

           Proiectul are ca obiectiv principal creșterea ponderii elevilor care finalizează studiile liceale și promovează examenul de Bacalaureat, ca urmare a creșterii interesului acestora pentru actul educativ, dar și a creșterii performanțelor școlare. Acest program cuprinde activități pedagogice remediale, dar și activități de consiliere și extrașcolare.

          În fiecare dintre cei patru ani de proiect vor fi implicați în activitățile propuse un număr de 200 elevi, profesori, dar și parteneri din comunitatea locală (instituții culturale și ONG- uri) care și-au manifestat încă din faza de scriere a proiectului interesul de a colabora cu noi.

          Este un început promițător și o adevărată provocare pentru toți cei implicați în derularea acestor activități, însă avem încredere că toate activitățile se vor derula cu succes si toate obiectivele vor fi atinse.  Elevii vor beneficia atât de ore suplimentare de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, cât și de momente relaxante alături de colegi și profesori, vor merge în excursii, la spectacole de teatru, iar cei mai talentați dintre ei vor face parte din grupurile de muzică și dans. Ne bucurăm, de asemenea, de faptul că, datorită finanțării obținute prin acest proiect, școala noastră își va completa baza materială cu videoproiectoare, calculatoare și imprimante, astfel încât actul educativ să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

          Le mulțumim pe această cale partenerilor noștri din comunitatea locală și sperăm că vom avea o colaborare deosebită!

Echipa de management a proiectului.


Mangalia news, 23.11.2018.


Exit mobile version