Site icon Mangalia News

Polaris acționează cu un buldo-excavator, ca să scoată cele 10-12 mașini înzăpezite în zona Abator, între Mangalia și Albești

Polaris acționează cu un buldo-excavator, ca să scoată 10-12 mașini înzăpezite în zona Abator, între Mangalia și Albești. Iată câteva fotografii realizate din interiorul utilajului:

În legătură cu situația circulației dificile, în condiții de adevărată iarnă, spre Albești, Negru Vodă, Viroaga, directorul Polaris M Holding Mangalia, domnul inginer Florin Jianu a declarat, astă seară, pentru Mangalia News:

In urma solicitării d-lui Primar Radu Cristian, am decis să facem tot ce este posibil și să acordăm ajutor. Astfel, Polaris a trimis astă seară un utilaj (buldo-excavator), să scoată 10-12 mașini înzăpezite / blocate în zona Abator, pe DJ 391, dintre Mangalia și Albești. De menționat că acel drum județean nu este în administrarea UAT Mangalia și, automat, nici în sarcina Polaris, dar am dorit să dăm o mână de ajutor oamenilor blocați acolo. Uitlajul nostru a mers până la IAS Albesti și a deschis calea.

N.red: Unde or fi utilajele celor de la drumurile județene? Iar i-a luat iarna pe nepregătite?

UPDATE: Pe la ora 22:00, au venit și cei de la RAJDP cu o lamă și un buldo și, având drumul deschis, au rămas să scoată mașinile rămase împotmolite.


Mangalia News, 28.11.2018.


Exit mobile version