CONSTANȚA: Gala Voluntarilor are loc miercuri la Pavilionul Expozițional

    0
    1170

    Spiritul voluntariatului va fi sărbătorit la Gala Voluntarilor Constanța, miercuri, 5 decembrie, de la ora 17:00, la Pavilionul Expozițional.

    Gala reunește peste 300 de voluntari din 24 de asociații și fundații locale, reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului, ai autorităților locale, unităților de învățământ și companiilor, artiști, parteneri străini.

    Cei mai activi voluntari vor fi premiați în cadrul categoriilor minivoluntarul anului, voluntarul junior, voluntarul senior, voluntarul străin, coordonatorul de voluntari, voluntarul anului, organizația anului, proiecte cu componență internațională, proiecte educative și proiecte civice. Vor fi acordate premii pentru companiile implicate în activitatea de voluntariat și pentru jurnaliștii care au promovat acțiunile de voluntariat. De asemeni, vor fi decernate trofeul prieteniei și trofeul recunoștinței.

    Sărbătoarea voluntarilor constănțeni este dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918 și este organizată prin colaborarea ONG-urilor din județul Constanța și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Radio Constanța este partener al evenimentului.

    Organizația Naţiunilor Unite a desemnat, în anul 1985, data de 5 decembrie ca Ziua Internaţională a Voluntarului. Această zi, celebrată în întreaga lume, este dedicată tuturor persoanelor care au contribuit, prin voluntariat, la dezvoltarea societăţii. (radioconstanta).

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     


    piese-auto-mangalia.ro

    Litoral Press România



    Leave a Reply