#ÎMICAUTMAMABIOLOGICĂ – ANUNȚ UMANITAR. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM PE FRANCESCA!

    0
    1256

    #ÎMICAUTMAMABIOLOGICĂ

    SALUTĂRI DIN FRANȚA!

    Numele meu românesc a fost PREDUȚ FRANCESCA. M-am născut în Pitești, la data de 30 martie 1991, iar o lună mai târziu am fost adoptată de o familie minunată, franceză.

    Sunt în căutarea mamei mele biologice PREDUT JOIȚA, care locuia pe strada Nicolae Iorga, din SLATINA. Pe atunci avea între 17 și 20 de ani. Momentan sunt în vizită în România, pentru prima dată de când am fost adoptată. Întâmplător am găsit această pagină și mi-am propus sa încerc cu un anunț aici. Poate că acesta va fi văzut de familia mea biologică și această primă vizită aici va fi și mai specială, întâlnindu-mi mama!!

    Vreau așa de mult să-i spun că alegerea ei de a mă da în adopție a fost o alegere foarte bună, pentru că datorită ei am o viață minunată. Vreau să-i mulțumesc personal! Am avut o copilărie foarte fericită și am devenit un violonist profesionist. Sper ca mama mea să mă vrea și să mă dorească tot așa de mult cum o doresc si eu.

    Vă rog din suflet, pe toți cei care citiți acest anunț să îl DISTRIBUIȚI. Poate că voi reuși să-mi cunosc mama, chiar acum, în această vizită la București! Vă mulțumesc foarte mult și vă îmbrățișez pe toți cu drag!!!

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Mangalia News, 30.12.2018. Sursa: ARCA TV, Houston, Texas, Televiziunea românilor de pretutindeni. 



    piese-auto-mangalia.ro

    Litoral Press România



    Leave a Reply