Site icon Mangalia News

„Darurile Mării la Agigea” – Festival cu muzică, show-uri de cooking, degustări gastronomice, tradiții unice și concerte cu artiști renumiți

Festivalul „Darurile Mării la Agigea” pune în valoare tot ce are Dobrogea mai frumos de oferit. De la muzică, show-uri de cooking, degustări gastronomice, tradiții unice și concerte cu artiști renumiți din România, festivalul își deschide porțile pentru toate simțurile și pentru toate vârstele, în perioada 18-20 august 2023.
Alături de noi îi vom avea pe Andra, Smiley, Raluka și Proiectul Balkanic, Vescan, Jo, Matteo, Theo Rose, Andrei Bănuță, 3 Sud Est plus ansambluri folclorice, iar show-ul live de cooking va fi oferit de Chef Orlando Zaharia.
Intrarea este gratuită! 
Vă asteptăm în Fun Park, la „Darurile Mării la Agigea”! 18-20 august, începând cu ora 12.00! Parcul Mihai Eminescu, Agigea.
Descoperă frumusețea tradițiilor dobrogeane și măiestria meșteșugurilor locale la Festivalul Darurile Marii la Agigea! Te așteptăm să explorăm împreună bogăția culturală a acestei regiuni, în perioada 18-20 August, în Parcul Mihai Eminescu, Agigea.


Mangalia News, 13.08.2023.


Exit mobile version