Site icon Mangalia News

Corina Martin: „Deschiderea sezonului estival de 1 Mai, o vom face la Vama Veche”

Potrivit touroperatorilor din turism, cu ocazia sărbătorii de 1 Mai, cei mai mulți turiști aleg România și Bulgaria drept principale destinații pentru vacanța lor de primăvară. În special, litoralul românesc atrage turiștii prin festivaluri, în timp ce litoralul bulgăresc impresionează prin hotelurile all inclusive.

„Am avut o întâlnire de lucru cu primarul din Limanu – Vama Veche, Daniel Georgescu, cu viceprimarul Mihai Feodorof și cu doamna Marcela Stancu, o doamnă strașnică, ce operează punctul gastronomic local “La Polovnik” din 2 Mai.

În curând, anunțăm vești frumoase de la Vama Veche și 2 Mai. Vă îndemn să vă stabiliți în programul pentru vara aceasta, măcar o vizită de un weekend în acest liman de litoral românesc – altfel decât orice altă destinație.
Am promis, vineri, 8 martie, că anul ăsta, deschiderea sezonului, la 1 Mai, o vom face la Vama Veche, asa cum am facut-o cu câțiva ani în urmă. Vama Veche revine în forță! Ne vedem la mare”, a declarat Corina Martin, președintele de onoare al Asociației Patronale „RESTO” Constanța. (sursa: focuspress.ro).


Exit mobile version