Limanu, 2 Mai: A V-a ediție a Festivalului Concurs „Scoica de argint”, s-a încheiat cu un bilanț impresionant: Au participat peste 440 de elevi, cu peste 80 de momente artistice și au fost expuse aproape 500 de creații plastice

0
543
Vineri, 10 mai 2024, în zi de mare sărbătoare, Școala Gimnazială nr.1 Limanu a organizat, la Căminul Cultural din 2 Mai, a V-a ediție a Festivalului Concurs „Scoica de argint”. La cele 5 secțiuni din concurs (instrument, interpretare populară, interpretare muzică ușoară, dans popular și dans modern) au participat peste 440 de elevi din sudul litoralului, cu peste 80 de momente artistice.
În cadrul Festivalului au fost expuse și 488 de creații plastice, care au avut ca temă „Orizontul local, prin ochi de copil”, iar o secțiune dedicată celor mai harnice gospodine din satul 2 Mai ne-a încântat papilele gustative cu multe produse tradiționale și deserturi deosebite.
Mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm cu drag și la ediția următoare!
Echipa de coordonare mulțumește întregului colectiv de cadre didactice din școală pentru sprijinul acordat în desfășurarea evenimentului!
Scoala Gimnazială Limanu – 2Mai, director, prof. Ivașcu Marinela Gela.
Coordonatori de proiect: PIP Han Geta, Fricosu Ionelia, Ștefan Georgeta, Toader Cosmina, PIPP Nachiu Andreea, prof. Dumitrescu Felicia. Consilier de imagine, prof. Ștefan Raluca.
Albumul foto integral, aici:


Mangalia News, 11.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply