Daniel Gheorghe Georgescu: „Împreună, suntem Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni. Vom arăta mai departe că Se poate mai mult și că VOM CREȘTE ÎMPREUNĂ! Suntem pe drumul cel bun!”

0
456
„Suntem o comună care a crescut mult în ultimii ani. Suntem Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni. Și vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul din primele mele două mandate de primar. Susținerea voastră, dar și criticile sau îndemnul de a face mai mult și mai bine ne-au ajutat în fiecare zi.
Atunci când mulți nu sperau, noi am crezut tot timpul că Se poate și că Se poate mai mult, iar în acești 8 ani am reușit multe, zeci de proiecte pentru comuna noastră. Și, da, știm și că sunt încă multe altele de făcut și le vom face.
Avem drumuri noi și le vom termina și pe cele în lucru. Avem școli și grădinițe moderne, cu care s-ar mândri orice oraș și vor mai fi și altele noi. Avem un dispensar nou, terenuri de sport, un Cămin cultural modern și alte zeci de proiecte reușite. Avem un turism unic în România, pe care îl vom dezvolta și care va fi emblema noastră. Avem oameni care se mută aici, pentru că simt că pot avea o viață mai bună.
Dar mai avem ceva la care eu țin cel mai mult: Am devenit ca o familie de care trebuie să avem grijă, o familie în care trebuie să avem grijă unii de alții, mai ales de cei care au mai puține posibilități.
Dezvoltarea comunei va continua și va continua pentru toată lumea! Avem investiții și planuri mari despre care vom vorbi mult în următoarele luni și în următorii ani. Inclusiv pentru locuri de muncă, infrastructură și turism.
Vom arăta mai departe că Se poate și că VOM CREȘTE ÎMPREUNĂ! Suntem pe drumul cel bun!”
Primar,
Daniel Gheorghe Georgescu.


Mangalia News, 12.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply