Top 22 DUCK DISHES in the World – Rață pe varză, ROMANIA, 4.5 stele, pe primul loc, la egalitate cu Peking duck

1
252

Rață pe varză, ROMANIA, 4.5 stele, pe primul loc, la egalitate cu Peking duck (Beijing kao ya), în Top 22 DUCK DISHES in the World!

Rață pe varză este un preparat tradițional originar din România. Mâncarea constă din pulpe de rață cu varză murată coaptă și este de obicei făcută cu o combinație de pulpe de rață, varză murată scursă, ceapă, supă de pui, pastă de roșii și piure, cimbru, ulei, sare și piper.
Pulpele de rață se stropesc cu ulei, se asezonează cu sare și piper și se pun pe un pat de cimbru într-un vas de friptură, apoi se prăjesc aproximativ o oră. Ceapa se caleste in ulei, apoi se amesteca cu varza murata, supa, pasta si piureul de rosii.
Rață pe varză is a traditional dish originating from Romania. The dish consists of duck legs with baked sauerkraut, and it’s usually made with a combination of duck legs, drained sauerkraut, onions, chicken stock, tomato paste and purée, thyme, oil, salt, and pepper.
The duck legs are drizzled with oil, seasoned with salt and pepper, and placed on a bed of thyme in a roasting dish, then roasted for about an hour. The onions are sautéed in oil, then mixed with the sauerkraut, stock, and tomato paste and purée.


Mangalia News, 12.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



1 COMENTARIU

Leave a Reply