SIMONA NEGRILĂ din Mangalia, CAMPIOANĂ ABSOLUTĂ, medaliată cu Aur la Campionatul Mondial de Masaj din Grecia, categoria Wellness!

0
1330

Felicitări maxime, Simona Negrilă, pentru Medalia de Aur și titlul de CAMPION ABSOLUT la categoria Wellness, obținute la Campionatul Mondial de Masaj de la Porto Carras Meliton, Grecia! Bravo, Simona, mangaliana noastră dragă!

„Când crezi în tine și muncești din greu, cu inteligență și pasiune și prezinți cea mai bună versiune a ta lumii, devii CAMPION MONDIAL! Felicitări maxime, Simona Negrilă și felicitări pentru obținerea Medaliei de Aur și a titlului de CAMPION ABSOLUT la categoria Wellness, precum și a celor două Medalii de Argint pentru Asiatic Freestyle & Masaj cu instrumente, acordate de World Massage Federation.
M-am emoționat foarte tare, la festivitatea de premiere: Inima mea a explodat de mândrie și bucurie, când te-am văzut pe prima treaptă a podiumului, ascultând Imnul nostru național. Pentru că știu cât de mult muncești pentru această victorie, o meriți din plin. Bravo, draga mea! Sunt atât de fericită să încep un nou proiect cu tine alături”. (Simona Radu Morgan).
VIDEO: Simona pe prima treaptă a podiumului și Imnul de stat al României, aici: facebook.com/614008218/videos
Simona Negrilă: Mulțumim din toată inima pentru sustinerea constantă. Sunt fericită să reprezint România, fiind una din cele 35 de tări participante. Să depăsesc pe toate terapeutele thailandeze la ambele categorii (mai ales la cel asiatic), a fost cea mai mare realizare.


Mangalia News, 14.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply