Un minut cu marea mea – Marcel Almajanu: „Aici timpul se oprește, iar marea mea albastră devine o fereastră către eternitate” | FOTO-VIDEO

0
1772

„Într-un moment de tihnă, pe malul mării albastre, privirea ta se pierde în infinitul apei, în timp ce valurile sărută nisipul într-un dans fermecător, iar razele soarelui răsar timid deasupra orizontului, pictând pe cer nuanțe aurii și rozalii. Este o clipă de liniște și de frumusețe, în care simți că timpul se oprește, iar marea mea albastră devine o fereastră către eternitate”. (Marcel Almăjanu).

La „Concursul de frumusețe al litoralului românesc”, intitulat „UN MINUT CU MAREA MEA”, proiect FOTO-VIDEO Mangalia News, s-a înscris astăzi un alt super pasionat local al fotografiei, Marcel Almăjanu, cu imaginile de mai jos:

Câte like-uri și câte distribuiri merită aceste lucrări? Dumneavoastră, cititorii, hotărâți! Butonul de Like se află în partea de stânga, jos, vizibil după ce deschideți articolul preferat. Vă mulțumim.
Alte fotografii și clipuri video realizate de Marcel Almăjanu, publicate de Mangalia News, sunt aici și pe pagina MangaliaOnline.
Celelalte articole cu FOTO-VIDEO destinate concursului sunt AICI. Intrați, Vizionați și Votați!
NB: Concursul se desfășoară până la data de 31 mai a.c. Primim lucrările FOTO-VIDEO, pe adresa de e-mail: [email protected]


Mangalia News, 14.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply