Un minut cu marea mea – FOTO-VIDEO Alina Pasăre: „Pentru mine, fotografia este un mod de a vedea și imortaliza esența fericirii…” 

1
1811
La „Concursul de frumusețe al litoralului românesc”, intitulat „UN MINUT CU MAREA MEA”, proiect FOTO-VIDEO Mangalia News, s-a înscris astăzi Alina Pasăre din Mangalia, o poetă a cuvintelor și imaginilor fotografice.
Alina ni se destăinuie: „Pentru mine, fotografia este un mod de a vedea și imortaliza esența fericirii – acele clipe spontane și pure de bucurie care nu pot fi planificate sau regizate, zâmbete în apus, dansul valurilor, momente de reflecție cu calm și bucurie, la începutul unei zile, jocul razelor de soare ce străpung norii, magia unui răsărit cu maci pe malul mării. Toate sunt momente de fericire arbitrară care fac viața atât de specială și memorabilă și pe care le imortalizez, pentru a le putea retrăi”. 

 

Câte like-uri și câte distribuiri merită aceste lucrări? Dumneavoastră, cititorii, hotărâți! Butonul de Like se află în partea de stânga, jos, vizibil după ce deschideți acest articol.
Alte fotografii și clipuri video realizate de Alina Pasăre, publicate de Mangalia News, sunt aici.
Celelalte articole cu FOTO-VIDEO destinate concursului sunt AICI. Intrați, Vizionați și Votați!
NB: Concursul se desfășoară până la data de 31 mai a.c. Primim lucrările FOTO-VIDEO, pe adresa de e-mail: [email protected]


Mangalia News, 17.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



1 COMENTARIU

Leave a Reply