Campionatul Național de Culturism Fitness și Fitness Challenge – Gala Finalelor de Bikini Fitness, Cluj-Napoca, 15-19 mai 2024 | FOTO-VIDEO

0
596

Federația Română de Culturism și Fitness a organizat Campionatul Național de Culturism Fitness și Fitness Challenge la Cluj-Napoca, în perioada 15-19 mai 2024. La această competiţie au participat peste 350 de sportivi și sportive de la cluburi de pe tot cuprinsul țării. De asemenea, au fost prezenți într-o proporție covârșitoare componenții echipei naționale, recent medaliată cu Aur la Campionatele Europene de la Santa Susanna, Spania. O mare onoare a fost prezența Dr. Rafael Santoja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness.

Pe scena principală a Campionatului Național de Culturism și Fitness, de la BT Arena – Cluj Napoca, au evoluat sportivii de la categoria seniori.
În paralel, pe scena secundară, un loc plin de forță și energie, s-a desfășurat Campionatul Național de Fitness Challenge la categoriile juniori, seniori și Masters. Foarte bine pregătiți, sportivii au demonstrat că ambiția, perseverența și fair-play-ul sunt de neprețuit, pentru a face performanță.
Felicitări, tuturor!

Imagini de la Gala Finalelor de Bikini Fitness și de la celelalte categorii de concurs:

LIVE Romanian International Grand Prix:

Romanian International Grand Prix, în plină desfășurare:

IFBB Elite Pro Transylvania:

(sursa: https://www.facebook.com/federatiaromanaculturismsifitness).

Mangalia News, 19.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply