Site icon Mangalia News

ALEGERI LOCALE: Andreea Diaconu, inginer constructor, candidat PRO România, pentru CL Mangalia

Mangalia News: De astăzi, în funcție de materialele primite la redacție, vom publica scurte prezentări ale candidaților la funcțiile de Primar și de Consilier municipal pentru Primăria Mangalia și Consiliul local. Îi rugăm să-și descrie succint realizările precum și proiectele pentru Mangalia. Adresa de e-mail a redacției este: mangalianews@gmail.com

Andreea Diaconu, candidat PRO România pentru CL Mangalia:

Mă numesc Diaconu Andreea, fac parte din partidul PRO România, filiala Mangalia si candidez la Consiliul Local, aflat la poziția 9 pe buletinul de vot.
În domeniul ingineriei, am acumulat o vastă experiență în gestionarea eficientă a resurselor, având competențe tehnice extinse în diverse aspecte precum terasamente, rețele de apă și canalizare, lucrări industriale și civile. Am activat ca inginer în proiecte variate, inclusiv dezvoltarea cartierului rezidențial Boreal Plus din Constanța, extinderea rețelelor de apă și canalizare în Mangalia Nord și Stațiuni, construcția parcului logistic din Lazu, extinderea Centrului Universitar al Universității Maritime din Constanța, conectarea la rețelele termice în Cernavodă, implementarea eficienței energetice în cadrul UAT Medgidia și dezvoltarea locuințelor protejate pentru persoanele cu dizabilități din Negru Vodă și Mangalia.
În timpul derulării acestor proiecte, am dobândit o experiență semnificativă în selecția și gestionarea deșeurilor rezultate din construcții, având mereu în vedere protejarea mediului înconjurător. Am dezvoltat abilitatea de a respecta pe mine însumi, pe colegii mei și munca în care sunt implicat. De asemenea, am acumulat cunoștințe solide despre fondurile europene și documentele necesare pentru aplicare, inclusiv partea de SEAP. Având în vedere aceste competențe și experiența care mă recomandă, consider că sunt potrivită pentru supervizarea lucrărilor în desfășurare și pentru proiectele viitoare ce urmează să fie implementate.
Candidez la Consiliul Local și solicit sprijinul vostru pentru a reuși, alături de colegii mei de la PRO România, să promovăm tineretul și idei inovative. Cred că promovarea naturii, artei și istoriei Municipiului Mangalia poate contribui la creșterea mândriei locale, atragerea turiștilor și educarea publicului despre patrimoniul cultural. Cu aceste obiective în minte, doresc să enumăr câteva proiecte de promovare care ar aduce prosperitate pentru toți:

Strategii pentru promovarea patrimoniului cultural și ecologic din Mangalia si Statiuni:

Promovarea obiectivelor cu importanță istorică și ecologică, prin organizarea de:
Promovarea artei locale prin:
Parteneriat propus pentru Herghelia Mangalia:
Herghelia Mangalia, prin natura ei, cuprinde toate aspectele discutate mai sus – natură, artă și istorie. Propun un parteneriat între UAT Mangalia și Romsilva, care să permită locuitorilor iubitori de cai să facă voluntariat în cadrul instituției, exploatând potențialul măreț al Hergheliei și astfel, să ne bucurăm fiecare de beneficiile acesteia.
Așadar, dacă împărtășiți aceleași sentimente, vă rog să mă susțineți, votând pentru Consiliul Local, PRO Romania, poziția (9) pe buletinul de vot”. (Ing. Andreea Diaconu).

Citiți și: Andreea Diaconu – Putem face din Herghelia Mangalia un pol de dezvoltare comunitară și un simbol al mândriei noastre locale


Mangalia News, 20.05.2024.


Exit mobile version