Callatianul Vlad Ștefan Mateciuc a obținut Premiul 1 la prima editie a Olimpiadei de Securitate Cibernetică și calificarea în lotul național extins pentru competițiile internaționale

0
735
Calificare în lotul extins pentru competitiile internaționale, Premiul 1, pentru Liceul teoretic „Callatis” Mangalia, la prima ediție a Olimpiadei de Securitate Cibernetică, prin Vlad Ștefan Mateciuc, clasa a 11-a A.
Pasiunea pentru domeniile Informaticii i-a adus anul acesta lui Vlad un Premiu de Excelență si participarea alături de lotul național selectat la pregătirea în vederea participării la competitiile internationale. Clasa din care face parte este una de elită, deoarece au avut 5 calificări la etape nationale ale olimpiadelor din domeniul Informaticii.
In timp ce colegii săi se află în Erasmus+ în Spania, el a rămas acasă din cauza varicelei. Deși și-a dorit să fie alături de colegii săi, Dumnezeu a vrut altfel și iată că va reprezenta liceul, orașul, județul, la cel mai înalt nivel.
Colegii și profesorii Liceului “Callatis” Mangalia sunt mândri și îi urează succes pe mai departe. Multe felicitări și mult succes mai departe, Vlad!


Mangalia News, 30.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply