Site icon Mangalia News

Un minut cu marea mea – Valerian Șarîngă: „Nu știu să descriu marea în cuvinte, dar, de câțiva ani, o fac prin fotografii… Atât cât pot, prin aceste fotografii îi spun cât de mult o iubesc. Da, o iubesc și o trăiesc!” | FOTO-VIDEO

La „Concursul de frumusețe al litoralului românesc”, intitulat „UN MINUT CU MAREA MEA”, proiect FOTO-VIDEO Mangalia News, s-a înscris astăzi Valerian Șarîngă, poetul mangalian al imaginilor fotografice, care ne transmite și acest splendid mesaj:

 „Aș încerca să vă descriu marea în cuvinte, dar nu știu să o fac. Marea nu se povestește, ci se trăiește. Da, marea este trăire. Este locul de descărcare, dar, în aceeași măsură, este și locul de încărcare. Mereu aceeași, dar niciodată la fel, marea este o entitate care își dansează stările în cele mai fascinante moduri. Cum spuneam, nu știu să o descriu în cuvinte, dar, de câțiva ani, o fac prin fotografii. Nu cele mai reușite, nu cele mai spectaculoase și nici cele mai grăitoare. Dar, atât cât pot, prin aceste fotografii îi spun cât de mult o iubesc. Da, o iubesc și o trăiesc!” – Valerian Șarîngă.

Câte like-uri și câte distribuiri merită aceste lucrări deosebite? Dumneavoastră, cititorii, hotărâți! Butonul de Like se află în partea de stânga, jos, vizibil după ce deschideți acest articol.
MN: Mulțumim, Valerian Șarînga. Dragi cititori, vă invităm să vizionați și pagina Călător prin Dobrogea, precum și celelalte albume și galerii Foto superbe, realizate de Valerian Șarînga, un poet al imaginii – albume publicate de cotidianul online  Mangalia News.
Celelalte articole cu FOTO-VIDEO destinate concursului „UN MINUT CU MAREA MEA” sunt AICI. Intrați, Vizionați și Votați!
NB: Concursul se desfășoară până la data de 31 mai a.c. Primim lucrările FOTO-VIDEO, pe adresa de e-mail: mangalianews@gmail.com


Mangalia News, 30.05.2024.


Exit mobile version