Crema de legume cu gust de primăvară, recomandată de Adi Hadean

0
435
Supă cremă de legume, de primăvară, din praz, dovleac și cartofi. Un răspuns-continuare la întrebarea pe care mi-am pus-o de săptămâna trecută: ”Noi ce mai mâncăm în post? Și astfel am să încerc să vin în fiecare săptămână cu câte o rețetă vegană sau vegetariană. Cel puțin până de Paște. E și perioada în care încep să strâng cojile de ceapă pe care le folosesc la gătit. Cu aceste coji voi vopsi ouăle.
Vegetarian fiind, abia am așteptat momentul să vă arăt și vouă cât de simplu e să gătești fără carne. Și cât de bine arată totul, dar mai ales cât e de sănătos să alegi uneori și ceva vegan sau vegetarian.
Ingrediente pentru cremă de legume:
Un praz
Un dovleac
Ceapă
Un morcov
Un pătrunjel
Două linguri de ulei de măsline
Doi căței de usturoi
Doi cartofi
Un buchet din rozmarin, salvie si cimbru, proaspete
O căpățână mică de țelină
Două tije de țelină (apio)
Sare si piper.
Continuarea, pe adihadean.ro

Cremă de legume – cu gust de primăvară


 


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply