PREMIERĂ la Mangalia! Grădina FARUL se redeschide Luni, 3 iunie, cu festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de către elevii de la liceele din oraș | FOTO-VIDEO

0
2430
  • Mult-așteptatul moment al redeschiderii Grădinii de vară “Farul” a venit!
  • Mâine, luni, 3 iunie, începând cu ora 10.00, edificiul cultural, modernizat cu bani europeni, va găzdui, în premieră, festivitatea de absolvire a elevilor claselor a XII-a de la toate liceele din Mangalia.
  • Seara, de la ora 19:00, în Piața Republicii, va avea loc un concert special pentru absolvenții de liceu, dar nu numai.
Primăria Mangalia va redeschide Grădina de vară „Farul”, modernizată cu fonduri europene, cu ocazia festivității de absolvire a elevilor de liceu. La evenimentul programat luni, 3 iunie, ora 10:00, vor fi prezenți elevii claselor a XII-a de la toate liceele din oraș, părinții acestora și cadre didactice. Cu această ocazie, primarul Radu Cristian va înmâna tuturor absolvenților, diriginților și directorilor de liceu, plachete festive, în semn de prețuire pentru actul educațional din învățământul liceal. Elevii vor purta robe și alte accesorii specifice festivității de absolvire, oferite de Primărie.
„Această festivitate este primul eveniment organizat la Grădina de vară „Farul”, modernizată cu bani europeni. Am ales să redeschidem noul edificiu cultural cu o manifestare dedicată liceenilor pentru a sublinia, astfel, importanța acestui stabiliment în organizarea evenimentelor educaționale și cultural-artistice în orașul nostru. Deși mulți nu mai credeau în acest proiect, noi am reușit să readucem la viață un simbol al Mangaliei și să oferim comunității locale o grădină de vară de care suntem cu toții mândri”, a precizat primarul Radu Cristian.
Evenimentul dedicat absolvenților claselor a XII-a va continua în seara aceleiași zile, pe platoul din fața Casei de Cultură, de la orele 19:00, cu un spectacol special organizat de Primăria Mangalia pentru ei. Invitații serii vor fi interpreții Oana Radu și Bogdan de la Ploiești, care vor oferi un spectacol electrizant, pentru toți cei prezenți.


Mangalia News, 02.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply