Site icon Mangalia News

Mersul autobuzelor electrice în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp | Transportul public cu aceste autobuze este GRATUIT!

Primăria Mangalia a scos pe traseu, începând din august 2022, autobuzele electrice achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri UE, care asigură, GRATUIT, transportul public în localitate, inclusiv în stațiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp.

Prin implementarea acestui proiect,  Mangalia a devenit prima localitate din județul  Constanța, în care s-a introdus transportul public ecologic, cu autobuze electrice, fără costuri din partea călătorilor – turiști sau localnici. În plus,  Mangalia are și stații de autobuz noi.
Pe toată perioada sezonului estival, turiștii aflați în vacanță în sudul litoralului, pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș. În plus, locuitorii  Mangaliei, atât din zonele centrale, cât și cei care locuiesc în cartierul de case,  beneficiază de același transport nepoluant, ecologic.


#MangaliaNews, 04.06.2024.


Exit mobile version