Primul zbor direct din București spre SUA, după mai bine de 20 de ani! Compania HiSky a deschis ruta spre New York

0
436
Compania aeriană low-cost HiSky a operat în dimineața zilei de vineri, 7 iunie 2024, primul său zbor pe o rută regulată, între aeroportul “Henri Coandă” (Otopeni) din București și aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York (SUA).
Primul zbor al companiei HiSky către New York a fost programat pentru vineri, 7 iunie și e primul zbor spre SUA după mai bine de 20 de ani, în condițiile în care, în noiembrie 2003, compania aeriană de stat Tarom a renuntat la aceste rute transoceanice.
Destinația va fi operată cu patru frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă cu retur în aceleași zile, iar zborul transatlantic, de la București, va avea o durată de puțin peste 10 ore. Biletele sunt disponibile pentru două clase de servicii, economic și business, în rezervare fiind incluse o masă caldă și o gustare, pentru fiecare pasager. Zborurile București Otopeni –  New York, JFK, vor fi efectuate cu o aeronavă wide-body modernă, Airbus A330-200, care oferă pasagerilor, pe lângă posibilitatea călătoriei fără escală și acces la conținut multimedia, pe întreaga durată a călătoriei. (…)
Continuarea, pe economica.ro



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply