Excursie de neuitat la Destiny Park, oferită de compania Polaris M Holding câștigătorilor concursului „10 cu Felicitări, pentru colectarea separată!”, de la Școala Gimnazială Nr.16 Constanța

0
409
Câștigătorii concursului „10 cu Felicitări, pentru colectarea separată!”, de la Școala Gimnaziala Nr.16 Constanta, au ajuns la Destiny Park.
Eforturile elevilor din clasa a IV-a A, de a colecta cea mai mare cantitate de deșeuri în cadrul concursului ”10 cu Felicitări!”, s-au concretizat într-o excursie de neuitat la Destiny Park.
Parcul tematic le-a oferit copiilor ocazia de a interpreta roluri și de a explora meserii precum cea pompier, medic, vânzător, bucătar, prezentator TV, polițist și multe altele. Totodată, au avut parte și de lecții inedite despre sustenabilitate, învățând importanța colectării separate și protejării mediului înconjurător.
Fiecare copil a învățat, prin joc, ce presupun aceste profesii, cum să gestioneze un buget, cum să își câștige și să își cheltuiască banii.
Felicitări tuturor câștigătorilor pentru eforturile lor! Sperăm că această experiență le-a adus nu doar bucurie, ci și cunoștințe valoroase pentru viitor.

Albumul FOTO integral, aici:


 


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply