Ebru Bolat este prima sportivă din toată istoria olimpică a României care va concura la Yachting, la Jocurile Olimpice de la Paris!

0
541
Vă dați seama ce înseamnă asta?
Ceea ce a reușit Ebru poate fi comparat cu calificarea Simonei Halep în prima finală de Grand Slam! Nu glumesc! Atât este de greu, de important și de puțin probabil să realizezi ceea ce a realizat Ebru, când vine vorba de un sportiv român și de această disciplină, YACHTINGUL, despre care majoritatea românilor nici măcar nu a auzit.
Totuși, NOI știm, am auzit, am practicat și ne-am îndrăgostit de acest sport. Ne-am îndrăgostit de YACHTING! Acest sport minunat ne-a unit și acum suntem o COMUNITATE! O comunitate de oameni frumoși, veseli și mereu alături unii de alții.
EBRU are nevoie de susținerea noastră pentru a beneficia de cea mai bună pregătire pentru JO de la Paris 2024. După 9 ani de muncă susținută și o calificare ratată la JO de la Tokyo 2020, Ebru a demonstrat că are tăria de caracter, forța de muncă și ambiția să fie printre cele mai bune sportive din lume.
Mai sunt 6 săptămâni până la Ceremonia de Deschidere. Hai, împreună, să-i dăm șansa acestei fete să se antreneze la potențial maxim, să navigheze liberă și fără griji financiare care s-o încetinească în drumul său către o medalie.
Donează acum, pentru ca EBRU să scrie istorie pentru yachtingul românesc!
GO, Ebru, GO!
Susțin pregătirea lui Ebru pentru Jocurile Olimpice Paris 2024!
Link pentru donații, aici: https://www.gofundme.com/f/crowdfunding-ebru-JOParis2024

Mangalia News, 14.04.2024. (sursa: Set Sail Nauticschool).



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply