Site icon Mangalia News

Anisoara Laura Mustetiu ne vorbește despre românii din Australia, uniți în suflet prin Cultură și tradiții, în emisiunea ‘Emoții și Iubire’ de Duminică, 16 iunie, la Radio ProDiaspora  

„Dragi ascultători, vă invit cu drag duminică, 16 iunie, ora 19 (ora RO) și luni 17 iunie, ora 10 (ora RO), la o nouă călătorie de vis.
Luna iunie si nu numai, este încununată cu mici sau mari bucurii, căci românii de pretutindeni se unesc, pentru a sărbători tradițiile românești.
În emisiunea Emoții și Iubire veți afla despre români uniți în suflet prin cultură, de pe acest tărâm îndepărtat al Australiei, unde traiesc, departe de țară mii de români. De asemenea, veți afla despre evenimente culturale din România și Australia, veți asculta versuri de suflet, cugetări despre viață, și bineînțeles, vom avea și multă muzică bună.
Vom avea mesaje pentru ascultători de la doamna președintă Aurelia Noran, Romanian Association Doina Queensland, Cristina Iordache Yeo, președintă Asociația Română Phoenix și de la actorul Catalin Ovidiu Anastase .
Puteţi asculta emisiunea și din Europa, America, Australia (luni ora 5 pm, ora AUS), sau din Canada.
Pentru a ne asculta, dați un simplu click pe linkul de mai jos:
https://www.prodiaspora.de/
sau
https://radio.garden/listen/radio-pro-diaspora/IdUTlg0w
Vă aștept cu drag,
Anisoara Laura Mustetiu,
Radio ProDiaspora,
Radio-ProDiaspora Sydney, Australia.


Mangalia News, 16.06.2024.


Exit mobile version