LIVE! Cupa Mediașului, etapa a treia a Campionatului Național de Viteză în Coastă | Emil Ghinea, câștigătorul probei de anul trecut, concurează cu Norma M20F Evo

0
727
La Mediaș, cea de a treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, pilotul Emil Ghinea din Mangalia concurează cu Norma M20F Evo.
Pe parcursul zilei de vineri, au avut loc la Mediaș, în Piața Corneliu Coposu, verificările administrative și tehnice inițiale ale mașinilor de curse, urmate, de fotografia oficială a participanților și de prezentarea tuturor concurenților.
Competiția propriu-zisă se va desfășura în zilele de 15 și 16 iunie 2024, cu începere de la ora 8:30, pe Hula Baznei, la start fiind așteptați să participe 58 de competitori. Festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a treia etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2024, desfășurată la Mediaș, va avea loc duminică, 16 iunie 2024, de la ora 19:30.

Campionatul Național de Viteză în Coastă – Etapa 3 – Mediaș, LIVE, aici:

MN: Suntem alături de Emil și de echipa sa și-i urăm succes în toate competițiile de motorsport la care participă. Hai, Emil! Îți ținem pumnii! Vei reuși! Ești Campionul nostru, Campionul Mangaliei!

Mangalia News, partener media al pilotului Emil Ghinea, 15.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply