Minunată sărbătoare, cu tradiție și mult suflet românesc, de Ziua Universală a IEI, la Mangalia! | FOTO-VIDEO

0
542

„Duminică, 23 iunie, a fost Sărbătoare mare în Mangalia și, deși a fost o zi plină, nu puteam lipsi de la evenimentul organizat de draga mea Tincuța, de ZIUA IEI!
Dans, cântec și bucurie, alături de „dănsăreții” mei frumoși din Mangalia și Constanța! Mulțumesc, Tincuța, pentru invitație și pentru organizarea unui asemenea eveniment frumos, cu tradiție și suflet românesc!” – Corina Tiron, Total Dance.

„De fiecare dată, merg cu tot sufletul la Mangalia, pentru că acolo găsesc oameni frumoși și speciali. Sânzienele, o zi foarte importantă pentru noi, românii.
Sânzienele, cunoscute și sub numele de Drăgaica în anumite regiuni, sunt o sărbătoare românească ce își are originea într-un vechi cult al soarelui. Sărbătorită pe 24 iunie, Sânzienele au o semnificație profundă în tradițiile și mitologia românească, fiind asociate cu diverse credințe și practici populare.
Așa că, noi am sărbătorit această zi importantă, alături de organizatoarea și omul minunat, care ne amintește că portul nostru popular este cel mai special din întreaga lume, Tinca Racaru. Te iubim, om frumos!”Ionela Maricaș.


Mangalia News, 24.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply