Muzeul de Arheologie “Callatis” dă startul atelierelor de vară, sub genericele: „Povestea lutului”, „Fii un zeu la muzeu” și „Arheomozaic”

0
346
Dacă ești pasionat de Istorie și Arheologie, sau ești în căutarea unor activități recreative de vacanță, avem vești minunate pentru tine! Muzeul de Arheologie “Callatis” dă startul atelierelor de vară!
În perioada 25 iunie – 1 septembrie 2024, în fiecare săptămână, de marți până joi, vino la muzeu și participă la activitățile educative și recreative, menite să-ți dezvolte imaginația, creativitatea și îndemânarea.
„Povestea lutului”, „Fii un zeu la muzeu” și „Arheomozaic” se doresc a fi o alternativă neconvențională de promovare și cunoaștere a patrimoniului arheologic callatian. Împreună vom descoperi vechile tehnologii de confecționare a vaselor în antichitate și vom modela în lut, ne vom costuma în zei și le vom afla poveștile, vom confecționa mozaic și vom picta pe fragmente ceramice. Indiferent de activitatea preferată, locul unde Istoria prinde viață este la Muzeul de Arheologie Callatis.
Vă așteptăm cu drag la muzeu, să petrecem împreună o vară de neuitat!
Costul participării este de 20 lei.
Detaliile le descoperiți în afișele de mai jos.


Mangalia News, 24.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply