TOȚI PUMNII STRÂNȘI, ROMÂNIA! Dragi fotbaliști din echipa națională, faceți cel mai frumos cadou DRAPELULUI ROMÂNIEI, chiar azi, de ziua LUI!

0
335

Dragi fotbaliști din echipa națională…, faceți cel mai frumos cadou… DRAPELULUI ROMÂNIEI, chiar azi, de ziua LUI!

Am mai spus-o și o repet… Un lucru este foarte clar: Românului NU ÎI POȚI SCOATE FOTBALUL DIN “CAP”, DE SUFLET. Și ce rost are??? Îl apucă dracii de ciudă, când fotbalul nu este cum trebuie, dar parcă îi spală cineva “creierii” inimii când reușește, EL, fotbalul românesc, să aibă partide ca cea cu Ucraina… Așa este românul și nu ai ce să-i faci. Are fotbalul în sânge, de zici că-i este rudă. Sunt multe tâmpenii în acest sport, este și afacere, mai mult decât sport. Însă, fără fotbal, nu prea se imaginează neamul nostru. Noi, românii, ne găsim refugiu în fotbal, dar și speranță. Punct de referință în orice timpuri.
Doamne, să avem de-a face cu o nouă generație de aur, de vis sau de… SUFLET. Au, acești băieți, tot ce le trebuie să performeze. Așa să fie! Minunile se întâmplă, sau rămân doar minuni. Mulțumim, Edi Iordănescu. Cred că nimic nu te mai poate opri să înnebunești acest popor îndragostit, iremediabil, de fotbal! Să uităm tot ce a fost nedorit în acest sport și să dăm o șansă acestei echipe. Edi a numit această generație ca fiind NU generația de AUR, ci GENERAȚIA DE SUFLET… Frumos spus… Și cred că are dreptate. Este generația de SUFLET DE ROMÂN “ÎNFOMETAT” DE MÂNDRIE NAȚIONALĂ PENTRU ACEST SPORT. Doamne Ajută!
TOȚI PUMNII STRÂNȘI, ROMÂNIA!
Beatrice Mercado, 26 iunie 2024, București.


Mangalia News, 26.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply