Începe Școala de Vară FDVDR, ediția 2024. Se fac înscrieri online până pe data de 5 iulie!

0
406
Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează Școala de Vară FDVDR, ediția 2024. Înscrierile la prima sesiune de cursuri online din Școala de Vară FDVDR au început miercuri, 26 iunie. 
Cel mai complex program de educație extracurriculară din România, Școala de Vară FDVDR, se va desfășura pe parcursul lunilor iulie și august. Această inițiativă educațională este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, oferindu-le acestora o oportunitate unică de a învăța și de a se dezvolta.
Cursurile vor fi susținute online și vor acoperi diverse domenii, de la științe și tehnologie la arte. Profesori de top și specialiști cu experiență vor coordona cursurile pentru a stimula curiozitatea și creativitatea copiilor. Participanții vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de comunicare și de lucru în echipă, interacționând online cu alți copii de aceeași vârstă într-un cadru sigur și prietenos. Activitățile propuse vor stimula gândirea creativă și inovativă, pregătindu-i pe copii și tineri pentru provocările viitorului.
În perioada 26 iunie – 5 iulie, părinții sau copiii se pot înscrie la prima sesiune de cursuri:
Curs „Exploratori ai Gândirii Critice și Creative” (10-14 ani);
Curs „Limba și Cultura Japoneză” (7-11 ani);
Curs „Public Speaking – Comunică ca un STAR” (12-18 ani);
Curs „Matematică Practică și Distractivă” (10-14 ani).
Locurile în cadrul fiecărui curs sunt limitate. În data de 6 iulie va avea loc testarea tuturor celor înscriși (test grilă online), iar de pe 8 iulie vor începe cursurile pentru cei selectați.
Cei care doresc să afle primii informații despre cursurile și calendarul următoarelor sesiuni ale Școlii de Vară FDVDR, ediția 2024, se pot înscrie până la 1 august, pe o listă de așteptare. Astfel, cei înscriși vor fi anunțați cu prioritate despre fiecare curs nou introdus în programă.
Participarea la cursurile Școlii de Vară FDVDR este gratuită, iar înscrierile se pot face aici.
În utimii ani, peste 30.000 de copii au participat la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.


Mangalia News, 27.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply