La Colibe! Mircea Bezergheanu ne invită la un eveniment fotografic unic, ce va avea loc în Satul arhaic românesc de la Corbu | FOTO-VIDEO

0
329

Festivalul FOTO de La Colibe!

„Joi, 4 Iulie, începem probabil cel mai provocator eveniment fotografic la care am participat în viața asta. Va fi provocator pentru că nu suntem gata, iar asta va face să mă întrebuințez maxim. Au fost toate piedicile posibile în fața noastră, dar nu m-am lăsat, nici eu, nici văru’ Cosmin, cel care a avut nebunia cu satul acesta pierdut în timp și spațiu. Aici pot face tot ce vreau, pot fi orice vreau, cerșetor, Pirat ori Micul Prinț! Pentru că eu vin din copilăria mea, ca dintr-un ținut!
Sedințele foto vor fi extrem de variate, complexe și provocatoare chiar și ptr profesioniști. Dar începătorii sunt bineveniți, le voi arăta cum să face, ce să facă. Avem arcași, arcășițe, avem tătari și cai de poveste, mergem la răsărit pe malul mării, să-i fotografiem, iar în una din zile, probabil sâmbătă dimineața, vom ieși cu bărcile pescărești pe mare, vom scoate năvoadele cu pești, apoi ne vom întoarce la cherhana și vom găti ce am prins, luând micul dejun acolo. Pariez că asta nu ați mai făcut-o. Evident, vom fotografia și filma totul.
Vă aștept cu drag, să descoperim împreună unde se termină frica și ce este dincolo de ea!”.
Detalii organizatorice, aici: mirceabezergheanu

MN: Albumele Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de  Mangalia News, pot fi vizionate AICI.

Mangalia News, 27.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply