BANANA BEACH, DISTRACȚIA ÎNCEPE AICI! #BananaBeahSaturnVenus, Mangalia, România!

0
358

BANANA BEACH – DISTRACȚIA ÎNCEPE AICI! #BananaBeahSaturnVenus, Mangalia!

Familiile cu copii preferă plajele cu nisipuri fine și cu intrare lină în apă, de un spațiu în care cei mici să modeleze castele din nisip, sau chiar pentru a instala o piscină gonflabilă lângă prosop sau șezlong. Printre cele mai râvnite plaje de pe litoral este și plaja dintre Saturn și Venus! Terasa Banana Beach cuprinde o plajă amenajată, curată, cu șezlonguri aranjate în asa fel încât să fie liniște, pe o parte, dar să poți auzi și muzica aleasă cu grijă de dj-ul nostru!
Parcul Acvatic oferă mămicilor posibilitatea să-și lase copiii în piscine supravegheate, iar ele să se bucure de un frappe cu gheață și înghețată! Tăticii sunt așteptați cu bere rece în fața tv-ul gigant, acolo unde pot viziona meciurile din această perioadă! Și, pentru că ne-am gândit la toate, plita și bunătățile din bucătăria noastră vă stau la dispoziție, preferații copiilor fiind cartofii prăjiți, dar nu numai! V-am făcut curioși, asa-i?
Odată cu lăsarea serii, Terasa se transformă într-un Beach bar, unde muzica și cocktailurile pot creea momente de neuitat! Așadar, dacă ați ajuns pe litoralul românesc, nu ratați ocazia să ne vizitați! Promitem o atmosferă de neuitat, cu amintiri frumoase! Echipa Banana Beach oferă servicii cât mai profi, pentru turiștii care îi calcă pragul.
Plaja Saturn Venus – str. Lavrion, 2, Mangalia, Romania, 905504;
tel: 0751 995 999, e-mail: [email protected]
Coordonatele GPS, cu un click pe imagine, aici:


#MangaliaNews, 29.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply