TRANSMISIUNI LIVE: Harghita HillClimb Challenge 2024 | Pilotul Emil Ghinea din Mangalia concurează cu Norma M20F Evo

0
621

Harghita Hill Climb Challenge 2024 punctează ca și etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă si se desfăsoară in perioada 29-30 iunie, aducând la startul acestei ediții, nu mai puțin de 58 de concurenți.

Etapa care se desfasoara pe drumul care duce spre statiunea turistica Harghita Bai, avand o lungime de 3652 metri si o diferenta de nivel intre start si sosire de 246 de metri, este un eveniment care se intinde pe parcursul a doua zile, Sambata si Duminica, concurentii avand de efectuat 9 urcari.
Cap de afiș este brașovenaul Octavian Ciovică, cel care face deplasarea in Harghita cu gandul la victorie, dar si pentru a-si apăra titlul din 2023 de King of the Hill. Mangaliotul Emil Ghinea doreste si el să-și ia revansa si să câștige etapa harghiteană, după ce, în 2023, a reusit să incheie pe pozitia secundă, cu modelul Norma M20F. La start îl regăsim si pe electrizantul Dominic Marcu, care va aduce modelul Tesla Model 3 Performance la start, in speranta unui nou podium la general, insa cei trei mentionati mai sus, nu vor avea o etapa usoara, deoarece localnicul Szabó Botond, la bordul unui Radical SR3, este prezent si el la start, la fel ca si Alexandru Pitigoi, cu al sau Porsche 992 GT3 Cup.

TRANSMISIUNI LIVE:

MN: La ediția de anul trecut, pilotul Emil Ghinea a câștigat locul 2 la OPEN, locul 2, la categoria 2 și locul 2, Clasa E2-SC-3000. Îi dorim ca, anul acesta, să transforme argintul în Aur! Baftă, Emil Ghinea! Ești Campionul nostru!

#MangaliaNews, partener media al pilotului Emil Ghinea, 28.06.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply