UN MINUT CU MAREA MEA… STOP VOT! Rezultatele sondajului care stabilește Clasamentul „Concursului de frumusețe al litoralului românesc”, proiect Foto/Video #MangaliaNews

0
366

UN MINUT CU MAREA MEA – „Concursul de frumusețe al litoralului românesc”, proiect Foto/Video Mangalia News, a ajuns la final. Mulțumim tuturor cititorilor care au votat autorii preferați, le mulțumim celor 8 colaboratori care ne-au trimis lucrări foto/video pentru acest concurs. Iată Clasamentul rezultat în urma voturilor acordate în sondajul propus de noi:

  1. Un minut cu marea mea – Marcel Almajanu: „Aici timpul se oprește, iar marea mea albastră devine o fereastră către eternitate” | FOTO-VIDEO
  2. Un minut cu marea mea – FOTO Ruxandra Popa | „Marea este biserica mea, iar un răsărit la malul mării este ca o rugăciune profundă și liniștitoare, care mă încarcă mereu cu energie”
  3. Un minut cu marea mea – Valerian Șarîngă: „Nu știu să descriu marea în cuvinte, dar, de câțiva ani, o fac prin fotografii… Atât cât pot, prin aceste fotografii îi spun cât de mult o iubesc. Da, o iubesc și o trăiesc!” | FOTO-VIDEO
  4. Un minut cu marea mea – FOTO/VIDEO Mitran Gheorghe
  5. Un minut cu marea mea | Ing. Vasile Tăbăcaru: „O, Mangalia, cu mreje de azur și străluciri de stea…” | FOTO-VIDEO
  6. Un minut cu marea mea – FOTO-VIDEO Alina Pasăre: „Pentru mine, fotografia este un mod de a vedea și imortaliza esența fericirii…”
  7. Un minut cu marea mea – FOTO Adrian Stan | „Când ajungi pe litoralul românesc, acordă-ți un minut de întâlnire cu marea care îmbină o multitudine de culori uimitoare, dar și cu lebedele pline de frumos, grație și eleganță!”
  8. Un minut cu marea mea | Nușa Cișmaș: „În fiecare zi îmi admir orașul, micul oraș de lângă mare și adun cele mai simple cadre în care se derulează viața noastră”.
Așa cum v-am mai anunțat, concursul UN MINUT CU MAREA MEA, menit să promoveze sudul litoralului, se va finaliza printr-o expoziție virtuală pe portalul Mangalia News și o expoziție cu fotografii printate și cu proiecții video în buclă, care va fi organizată la o dată și într-un spațiu ce vor fi anunțate din timp.


#MangaliaNews, 01.07.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply