Pilotul Emil Ghinea din Mangalia, pe locul întâi în clasamentul Open, după trei victorii consecutive în CNVC, cu două recorduri naționale și titlurile de „King of the Hill”

0
489
Și în ediția din acest an a Campionatului Național de Viteză în Coastă, pilotul Emil Ghinea din Mangalia se numără printre eroii principali ai întrecerii, în care, după trei etape, se află pe locul întâi în clasamentul Open.
Mai mult, sportivul de pe litoral, care pilotează un bolid Norma M20F Evo, are trei victorii consecutive în CNVC, în etapele de la Rânca, Mediaș și Harghita, iar în ultimele două a stabilit record național absolut de traseu și a primit și titlul de King of the Hill! Recordul traseului de la Mediaș nu fusese doborât de nimeni, din 2019, de când fusese stabilit de Emil Nestor.
„Ar părea simplu, record după record. Dar nuuuu, simplu nu a fost. Deloc. Am început ziua antrenamentelor cu moralul ridicat, obținând timpi din ce în ce mai buni, doborând recordul traseului încă din manșele de recunoașteri. Mici probleme tehnice m-au scos din joc pentru prima manșă de antrenamente, însă a doua a fost foarte bună. Ziua concursului a decurs perfect, reușind să opresc cronometrul la 1:34,871, stabilind un nou record de traseu. Mulțumesc in primul rând Normei că a ținut, echipei mele fantastice, familiei, oamenilor care mă urmăresc cu sufletul la gură si nu în ultimul rând partenerilor. S-o ținem tot așa! Ne pregătim pentru Reșița“, a fost mesajul lui Emil Ghinea, după victoria de la Harghita Challenge 2024. (…)
Continuarea, în ziuaconstanta.ro (Autor: Marian Bocai).

Emil Ghinea – „Mă înclin”:



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply