Omul de cultură și decanul de vârstă al membrilor Clubului Artelor Solteris, domnul colonel George Șerban a trecut la cele veșnice… Zbor lin, printre îngeri!

0
378
Cu profundă tristețe, am aflat despre trecerea la cele sfinte a omului de cultură și decanul de vârstă al membrilor Clubului Artelor Solteris, domnul George Șerban. În aceste momente dificile, dorim să transmitem condoleanțele noastre sincere familiei și tuturor celor apropiați. Plecarea sa lasă un gol imens în sufletele noastre, dar amintirea și contribuția sa neprețuită în lumea artei și culturii vor dăinui pentru totdeauna.
Zbor lin, printre îngeri!
Adina Lozinschi: Cu adâncă tristețe, membrii Clubului Artelor SOLTERIS din Mangalia anunță plecarea dintre noi către cele veșnice a distinsului om de cultură GEORGE SERBAN (09.04.1938 – 03.07.2024).
Fost colonel în rezervă, autor al unui mare număr de cărți, artist plastic participant la multe expoziții de pictură în țară și străinătate, actor, regizor, cantautor inclus în antologii de cultură și albume de artă, un om generos, cu mult simț al umorului, un bun prieten și coleg. Lumea noastră va fi mult mai săracă, fără personalitatea sa.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Condoleanțe, familiei îndurerate!

Liga Navală Română deplânge trecerea în neființă a colonelului George Șerban. Să ne aducem aminte de urmele frumoase pe care le-a lăsat pe această lume. Dumnezeu să-l odihnescă în pace!

Odihnească-se în pace. Condoleanțe, familiei îndurerate și tuturor celor apropiați.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply