Alegerile prezidențiale – pe 24 noiembrie, turul întâi, iar pe 8 decembrie, turul al doilea. Parlamentarele, pe 1 decembrie. Acesta este calendarul aprobat de Guvern

0
300
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în deschiderea şedinţei Executivului, că în coaliţie s-a stabilit că alegerile prezidenţiale vor fi organizate la 24 noiembrie – turul întâi şi 8 decembrie – turul al doilea, iar alegerile parlamentare la 1 decembrie.
”Am încheiat astăzi, împreună cu partenerii de guvernare, un acord cu privire la calendarul electoral, care să respecte principiile discutate în cadrul consultărilor cu formaţiunile politice reprezentate în Parlament”, a spus premierul, la începutul şedinţei Executivului.
Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie, anunţă PNL, care precizează că s-a ajuns la consens, după discuţiile cu PSD desfăşurate joi dimineaţă. Ulterior, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că acesta este calendarul care va fi adoptat joi prin HG. Ciucă a reafirmat că fiecare dintre cele două partide va avea candidat propriu pentru Cotroceni. (sursa: news.ro).



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply