Se finalizează lucrările de asfaltare pe străzile din centrul Mangaliei

0
393
Primăria Mangalia a reluat, în această perioadă, lucrările de asfaltare pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în cadrul unui proiect european, care cuprinde și modernizarea străzilor Ștefan cel Mare și Rozelor. În prezent, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt pe sensul de coborâre al bulevardului, urmând ca, în perioada imediat următoare, să se finalizeze asfaltarea și pe celelalte artere rutiere din proiect, respectiv pe strada Rozelor și pe strada Ștefan cel Mare.
Pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor specifice, s-a închis un sens de circulatie, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, între intersecția cu strada Portului, de la Club Nautic, până la sensul giratoriu de la ieșirea din oraș, către Limanu. Intervenții similare vor avea loc și la intersecția străzilor Oituz și Ștefan cel Mare, dar și în alte zone ale orașului.
Pe această cale, autoritățile locale roagă conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere și să urmeze alte rute de deplasare. Totodată, posesorii de autovehicule sunt rugați să respecte pliantele de informare referitoare la fluidizarea traficului, la începerea lucrărilor, pe străzile supuse asfaltării.


MangaliaNews, 05.07.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply