Investiţii de 15 mil. euro într-o fabrică de ţevi, la Giurgiu, din partea unei companii turcești care mai angajează 100 de oameni, pentru a lucra în trei schimburi | VIDEO

0
353
  • Compania acordă burse pentru elevii liceelor din Giurgiu, în timp ce a demarat discuţii cu Universitatea Politehnica din Bucureşti, pentru a atrage studenţi în practică.
♦ În medie, salariul net oferit de companie este de 4.000 de lei, plus bonuri de masă, însă specialiştii, sudorii, electricienii şi inginerii câştigă mai mult ♦ Compania ţinteşte afaceri de 8 mil. euro, în 2024, respectiv 25 mil. euro, în 2025 ♦ Hatboru dezvoltă parteneriate cu liceele din Giurgiu şi cu Universitatea Politehnica din Bucureşti.
Producătorul de ţevi Hatboru din Turcia va ajunge la investiţii totale de 15 mi­lioane de euro în producţia de ţevi sudate elicoidal de la Giurgiu până la finalul anului, în timp ce angajează încă 100 de persoane pentru a trece de la un program de lucru într-un singur schimb la un program de lucru în trei schimburi, a explicat Virgil Boţan, direc­tor general Hatboru România, în emisiunea ZF Investiţi în România!, realizată în par­teneriat cu CEC Bank.
„Astăzi avem 50 de angajaţi care lucrează într-un singur schimb şi planificăm să reuşim să lucrăm în trei schim­buri până la finalul anului, adică va tre­bui să mai angajăm undeva la 100 de oameni. (…) Astăzi suntem în punctul în care facem transferul de know-how de la colegii turci, oamenii noştri învaţă şi ne formăm echipa de bază, dar deja am început să recrutăm pentru schimbul doi şi schimbul trei“.
Turcii de la Hatboru s-au asociat cu Horia Alexander Enciu, preşedintele produ­cătorului de fitinguri UPRUC-CTR Făgăraş, pentru a înfiinţa la finalul anului 2022 com­pania Hatboru România. Noua companie a închiriat o hală de peste 20.000 mp plus teren în Zona Liberă din Giurgiu şi a demarat o investiţie iniţială de 10,5 milioane de euro.
Între timp, Hatboru România a cumpă­rat hala de 23.000 mp şi încă un teren de 30.000 mp, pe care îşi desfăşoară activitatea la Giurgiu. Prima livrare din fabrica locală a plecat în ianuarie 2024. (…).
Continuarea cu VIDEO, în zf.ro//zf-investiti-in-romania



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply