Școala nr. 1 Mangalia, din nou în TOP 10 școli câștigătoare! Recent a fost aleasă să găzduiască și să dezvolte și un Club IMPACT

0
505
În premieră pentru învățământul constănțean, recent, cinci școli constănțene au reușit să obțină finanțare pentru crearea de cluburi de știință prin Fondul Științescu.

Una dintre acestea, Școala Gimnazială nr. 1 Mangalia, a mai înregistrat un succes. Datorită proiectului scris de prof. Ana Maria Roșu, alături de Nicoleta Griguță, în următorii doi ani în această instituție se vor desfășura activități în mod voluntar.

„Școala noastră a fost aleasă să găzduiască și să dezvolte un Club IMPACT! Pentru comunitatea din Mangalia, deschiderea unui Club IMPACT ar putea să contribuie la reducerea abandonului școlar, să ofere un spațiu sigur și inclusiv pentru copii și tineri, să promoveze diversitatea și toleranța, să dezvolte solidaritatea și cooperarea între membrii comunității, să creeze o rețea de suport și resurse pentru familiile cu nevoi speciale.

Un club IMPACT în Școala Gimnazială nr. 1 din Mangalia ar putea fi un pas important în promovarea educației și incluziunii sociale în comunitate aducând beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung pentru toți cei implicați. Un Club IMPACT în Școala Gimnazială nr. 1 din Mangalia ar putea fi un pas important în promovarea educației și incluziunii sociale în comunitate aducând beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung pentru toți cei implicați”, a transmis prof. Florin Miron, directorul instiuției de învățământ.

Campania de deschidere a celor 10 Cluburi IMPACT face parte din proiectul Service Learning România, implementat de Fundația Noi Orizonturi și finanțat de Lidl România. (sursa: cugetliber.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply