La mulți ani, RadioTV Unirea International! Audiție plăcută, tuturor românilor, oriunde v-ați afla! Ascultați LIVE, aici!

0
1178
Doamnelor, domnilor, dragi colegi și prieteni,
Astăzi, 24 iulie, aniversăm cu emoție și recunoștință 14 ani de la prima transmisie a postului nostru drag, RadioTV Unirea International. Într-o seară de sâmbătă din 2010, la ora 20:00, emisiunea “Suflet de român” a pătruns pentru prima dată în casele românilor din întreaga lume, aducând bucurie și un sentiment de apartenență celor departe de casă.
Acest proiect a fost fondat cu un scop nobil: acela de a crea o punte de legătură între românii de pretutindeni și familiile lor rămase în țara-mamă. Am dorit să oferim o platformă unde mesajele de bucurie, dedicatiile muzicale și informațiile despre comunitățile românești din toată lumea să fie împărtășite cu dragoste și sinceritate.
Privind înapoi, nu pot să nu simt o mare bucurie și satisfacție pentru realizările noastre și pentru oamenii minunați care au fost și sunt alături de noi. Împreună am construit ceva special, un loc unde vocile și inimile românilor se întâlnesc.
Astăzi, când sărbătorim această frumoasă vârstă de 14 ani, îmi exprim recunoștința profundă față de colegii mei dedicați și talentați, care zilnic aduc lumina și căldura în casele voastre prin intermediul undelor radio. Mulțumirile mele se îndreaptă și către voi, publicul nostru fidel, care ați crescut alături de noi și ne-ați susținut în fiecare moment.
La mulți ani, RadioTV Unirea International! Respect și prețuire pentru toți colegii mei și o audiție plăcută tuturor românilor, oriunde v-ați afla!
Sărbătorim astăzi împreună, cu inimile pline de bucurie și speranță și privim spre viitor cu încredere și entuziasm.
La mulți ani, RadioTV Unirea International! La mulți ani, dragi români!
Cu dragoste și respect,
Ioan Godja – RTV Unirea: https://rtvunirea.com/ (LIVE).


Mangalia News, partener media RTV Unirea International, 24.07.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply