Semnal editorial – „Frumusețe străină”, de Florentina Loredana Dalian | VIDEO

0
1610
Recent, a ieșit de la tipar, în condiții grafice de înaltă calitate, cartea de proză scurtă „Frumusețe străină” a autoarei ialomițene Florentina Loredana Dalian. Volumul a fost publicat la editura „Metamorfosi” / tipografia „Artprint” din Slobozia și a fost susținut financiar de Consiliul Județean Ialomița, prin programul finanţărilor nerambursabile alocate din bugetul judeţului Ialomiţa  pentru activităţi nonprofit de interes general pentru anul 2024, domeniul „Cultură, culte și religie”.
Cartea conține 22 de proze scurte al căror subiect gravitează în jurul mesajului anunțat prin titlu, fiecare dintre acestea fiind însoțit de o imagine grafică realizată după text, sub semnătura renumitului grafician Marian Avramescu, cel care a realizat și coperta.
În perioada august – noiembrie 2024, volumul va fi lansat în mai multe instituții culturale, dar și în spații neconvenționale, urmând să ajungă la toți cititorii interesați, inclusiv prin intermediul bibliotecilor. Datele lansărilor vor fi anunțate în timp util în presă și pe rețelele de socializare.
MN: Alte volume semnate de Florentina Loredana Dalian găsiți AICI.

NB: Articolele cu și despre Florentina Loredana Dalian, numită de colegi cu mare drag „Frumoasa CUC-ilor umoriști”, publicate în cotidianul online Mangalia News, sunt AICI.


MangaliaNews, 26.07.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply