Site icon Mangalia News

Dr. Ana Oleniuc: „Să ne gândim la bătrânețe, de la tinerețe!” | „Cum putem îmbătrâni frumos?” – Interviu acordat revistei Longevity

Dr. Ana Oleniuc: „Am acordat zilele trecute un interviu în revista Longevity despre așa-zisul secret al longevității. Vă invit cu drag să îl cițiți, să aflați cum putem îmbătrâni frumos!”

Longevity Magazine, în ediția cu soare, vă așteaptă!

Cea mai recentă ediție a revistei Longevity Magazine 6/2024, a ieșit din tipar, în zi de vară. A fost zămislită cu soare, cu lumină aurie și cu bogăție de culori, ca să dăruiască frumusețe și tinerețe oricărei vârste. Este o ediție al cărei editorial ne îndeamnă să profităm de vară, pentru că… un an fără vară, e ca o viață fără iubire! Având vara și atributele ei ca laitmotiv, acest număr Longevity continuă să dezvolte în mod captivant subiecte de ultimă oră extrase din vastul tablou al Longevității, domeniul interdisciplinar care capătă, de la an la an, dimensiuni gigantești.
Iată doar câteva dintre titlurile ediției pe care o puteți procura din chioșcurile de difuzare a presei, sau comandând-o pe e-MAG.ro:
● Longevitate ● Putem întârzia îmbătrânirea celulelor! Depinde de noi!
● De ce trăiesc bărbații mai puțin decât partenerele lor?
● Nutriție ● Profilul genetic trebuie făcut cel puțin o dată în viață ● Cum combatem nevoia de a mânca pe fond emoțional
● Stil de viață ● Canicula, un inamic periculos, dar subestimat ● Cum ne influențează fizic și mental stilul de a șofa
● Anti-aging ● De ce îmbătrânim și care este încă cel mai bun antidot ● Gerovital, cel mai longeviv medicament geriatric din lume. (…) – longevity-magazine.

MN: Articolele cu și despre doamna doctor Ana Oleniuc, eminent medic geriatru și gerontolog, publicate în cotidianul online Mangalia News, sunt aici.


Mangalia News, 02.08.2024.


Exit mobile version