Luni se dă startul luptelor la Jocurile Olimpice de la Paris! Andreea Beatrice Ana din Mangalia, printre cei 5 mari sportivi români! Hai, #TeamRomania!

0
76
Începând de luni, 5 august, luptătorii intră în cursa celei mai așteptate competiții de pe planetă. Emotiile cresc, inima vibrează, dorințele așteaptă să devină realitate!
Hai, #TeamRomania! (Federatia Română de Lupte (FRL).
Luptele românești nu au lipsit niciodată din delegația tricoloră și, ca de fiecare dată, la Paris 2024 tricolorii vor lupta pentru medalii, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină. Alin Alexuc (130 kg) și Răzvan Arnăut (60 kg) vor intra în concurs la greco-romane, iar Andreea Beatrice Ana (53 kg), Kriszta Incze (62 kg) și Cătălina Axente (76 kg) vor reprezenta România în întrecerile feminine. Cei cinci sunt însoțiți de tehnicienii Andryi Stadnik, antrenorul lotului feminin și Cărare Petrică, antrenorul lotului masculin.
Cel mai experimentat component al lotului de lupte al României este Alin Alexuc, campion european, medaliat mondial, pentru care Paris 2024 înseamnă a 4-a participare la Jocuri, după Londra 2012, Rio 2016 și Tokyo 2020. Kriszta Incze și Andreea Ana au fost și la Tokyo 2020, în timp ce pentru Cătălina Axente și Răzvan Arnăut, Paris 2024 va reprezenta debutul olimpic. (COSR).

„Suntem mândri să avem participantă la Jocurile Olimpice de la Paris și îi urăm succes sportivei din Mangalia, Andreea Beatrice Ana! Hai, România!” (George Marian Oancea, primul antrenor al luptătoarei campioane, la CSS Mangalia).


Mangalia News, 03.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply