Ioana-Emilia Colibășanu, sportivă de performanță: Constanța, un oraș care are 0 (zero) baze sportive pentru Atletism, 0 (zero) săli pentru sezonul de iarnă și 0 (zero) stadioane cu pistă, pentru sezonul de vară!

0
363

Ioana-Emilia Colibășanu: Constanța, un oraș mare, frumos, care are 0 (zero) baze sportive pentru Atletism, 0 (zero) săli pentru sezonul de iarnă și 0 (zero) stadioane cu pistă pentru sezonul de vară.

A trecut mai bine de un an de când a fost dărâmat SINGURUL stadion cu pistă pentru atletism. Iar cel promis nici acum nu este în construcție.

Anul viitor voi participa la Europenele U23, în Norvegia, iar noi, săritorii calificați la această competiție internațională, nu avem condiții NORMALE de antrenament. Ne antrenăm într-o săliță de 50m a unei facultăți, unde iarna este prea frig și vara sunt 40 de grade. De altfel, singurul loc cu groapă de nisip din toată Constanța! Nu cerem si nu vrem luna de pe cer, ne dorim condiții normale de antrenament pentru un săritor, adică o groapă cu nisip si un culoar de 50m!

Medicamentele, refacerea, echipamentul, kinetoterapeutul și nutriționistul sunt plătite de FAMILIA MEA. Cer așa mult?

Vă bucurați când ne vedeți pe podium, participând la competiții internaționale, iar noi mândri că am ajuns acolo! Condiții NORMALE de antrenament, CÂND?

Ioana-Emilia Colibășanu la Campionatele Europene de Atletism, de la minutul 2:3 – 3:14:


Mangalia News, 05.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply