Alina Alexoi – Călcâiul Sabrinei e, de ieri, călcâiul lui Ahile pentru gimnastică! NBC arată clar că Sabrina nu a călcat în afara liniei | VIDEO

0
390

„Călcâiul care poate aduce schimbarea imperios necesară în sistemul de arbitraj din gimnastică! Sabrina e victimă, sistemul de arbitraj și arbitrele trebuie să răspundă, chiar dacă nu se va schimba nota.
NBC, televiziunea americană, arată clar că Sabrina nu a călcat în afara liniei”.

„În era tehnologiei, a senzorilor și a inteligenței artificiale, la gimnastică se scrie cu pixul pe hârtie și se ridică steagul. Despre amplitudine, întoarcere sau deschidere în sărituri, depinde de ochiul “format” al unor doamne…
Patinajul artistic s-a reformat după scandalul Salt Lake City 2002, e cazul ca gimnastica să fie analizată altfel. Corect. Ca să nu sufere sportivii.
Unghiuri. Grade. Amplitudine, Deschidere. Întoarceri. Trebuie să fie analizate de un VAR… și abia apoi decise clasamente și campioane.
Dar, oare cine se teme de schimbare? În 2006, s-a ales eliminarea notei 10.00. Sistemul a devenit închis. De neînțeles pentru public, avantajand dificultatea…
Călcâiul Sabrinei e, de ieri, călcâiul lui Ahile pentru gimnastică”.
Alina Alexoi, 06 august 2024.
UPDATE: Carmen Avram – “Sabrina Maneca-Voinea a fost furată!”
Imagini difuzate de NBC demonstrează cĂ gimnastei noastre i-a fost luată pe nedrept medalia olimpicĂ, în urma contestației făcute de competitoarea din SUA, Jordan Chiles. Călcâiul Sabrinei nu a fost în afara liniei.
Citiți și: „Vom lupta până vom epuiza mijloacele legale”, pentru ca Ana Bărbosu să recâștige locul 3 la JO 2024, spune șefa FRG, Carmencita Constantin.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply