Andreea Beatrice Ana are o șansă importantă pentru medalia de bronz, la Jocurile Olimpice! Hai, Andreea! Hai, România! 🇹🇩

0
255
UPDATE 2: „Joia trecută, la antrenament, a avut o accidentare destul de urâtă la picior – ruptură de menisc cu forțare de ligament – și n-a reușit să-și revină. Pur și simplu nu se simte bine și atât a putut. (FRL).
UPDATE: 🇹🇩 Andreea va lupta în recalificări, pentru accederea în finala mică de bronz a categoriei 53 kilograme!
◾Luptătoarea din Ecuador Lucia Yepez Guzman, lider mondial, care a învins-o pe Andreea în sferturi, s-a calificat în finala mare, astfel că sportiva noastră va merge în recalificări.
🔥Joi, 8 august, de la ora 12:00, Andreea Beatrice Ana va intra din nou pe saltea, luptând în recalificări, pentru accederea în finala mică de bronz a categoriei 53 kilograme!
Andreea o va întâlni pe Hyo Gyong Hoe din Republica Populară Coreeană, iar în caz de victorie, va lupta pentru medalia de bronz.
🙏Hai, Andreea! La Jocurile Olimpice visele devin realitate și totul este posibil!
Îți ținem pumnii strânși și suntem alături de tine!
Hai, România! 🇹🇩
Știrea inițială: Luptătoarea noastră, Ana Andreea Beatrice (53 kg), cedează lupta din sferturi la Jocurile Olimpice, în fața adversarei Lucia Yepez Guzman (Ecuador), 7-0.
Pentru sportiva noastră mai există o șansă de a lupta în recalificări, dacă liderul mondial Lucia Yepez Guzman se va califica în finala mare.
Hai, Andreea! Hai, România! 🇹🇩


MangaliaNews, 07.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply