Descoperă Păsările! Lecții interactive despre păsări, pentru elevii din România, la Stațiunea Biologică Marină „Prof. Dr. Ioan Borcea” de la Agigea

0
289

Elevii din România se vor putea bucura de lecții interactive despre păsări într-un nou laborator ornitologic în aer liber.

Suntem încântați să vă anunțăm un nou proiect susținut de Stațiunea Biologică Marină „Prof. Dr. Ioan Borcea” de la Agigea.
Elevii din România vor avea ocazia să participe la lecții interactive despre păsări, într-un nou laborator ornitologic în aer liber, grație proiectului “Descoperă Păsările”, organizat de Asociația GHM, în perioada august-octombrie 2024. Proiectul își propune să promoveze educația în natură și protecția păsărilor și a mediului. Activitățile includ echiparea a 10 păsări cu dispozitive de urmărire digitală și organizarea de lecții în natură la Stațiunea Biologică Marină „Prof. Dr. Ioan Borcea” Agigea, facilitate de specialiști ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.
În plus, proiectul va avea un eveniment spectaculos, un Concert de muzică clasică, susținut în mijlocul naturii, oferind participanților o experiență unică și armonioasă între sunetele naturii și muzica clasică. Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.
Vă așteptăm cu drag alături de noi!


MangaliaNews, 07.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply